Eurial 930 x 122

circulatie

Atenție! Zile de restricții pe autostradă, drum expres și județe importante

Atenție! Zile de restricții pe autostradă, drum expres și județe importante

Citiți și: Restricții timp de o lună pe cel mai aglomerat drum național: se fac lucrări ample!

Începând cu miercuri, 19 iunie, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vor impune restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată care depășește 7,5 tone.

Aceste restricții vor fi valabile zilnic în intervalul orar 10:00 – 20:00 și vor afecta sectoarele de drum național, drumuri expres și autostrăzi din județele:

Citiți și: Acești șoferi nu vor mai putea circula pe timp de noapte!

Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Argeș, Dâmbovița, Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Arad, Alba și Sibiu.

Atenție! Zile de restricții pe autostradă, drum expres și județe importante

Decizia a fost luată în urma avertismentelor de caniculă emise de meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), conform infofinanciar.ro.

„Măsura este adoptată pentru protejarea și conservarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă. Respectiv, pentru prevenirea deformațiilor majore ireversibile (ce implică și pierderea stabilității straturilor rutiere) care pot apărea pe rețeaua rutieră, ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile climatice de caniculă,” au transmis reprezentanții CNAIR într-un comunicat.

Aceste restricții sunt menite să reducă riscul de deteriorare a infrastructurii rutiere din cauza temperaturilor extreme.

Și să asigure siguranța și durabilitatea drumurilor naționale și autostrăzilor afectate de traficul greu.

Foto: Descriptiv

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90