New Profesional Consult 930 x 122

înșelăciune

Argeș: Prejudiciu de milioane de €. Infracțiuni ce au produs consecințe deosebit de grave

Argeș: Prejudiciu de milioane de €. Infracțiuni ce au produs consecințe deosebit de grave

Citiți și: Metoda ”Accidentul” lovește din nou: Șase persoane acuzate de escrocherii și înșelăciuni

Un bărbat și o femeie, administratori a două societăți din Curtea de Argeș, s-au ales cu dosar penal pentru înșelăciune.

,,În ziua de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice – Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal, privind comiterea infracțiunii de înșelăciune care a produs consecinţe deosebit de grave.

Citiți și: Angajarea răspunderii solidare patrimoniale a administratorului unei societăți comerciale

În urma probatoriului administrat polițiștii au stabilit faptul că o femeie și un bărbat, ambii în vârstă de 46 de ani din municipiul Curtea de Argeș, în calitate de administratori a două societăți comerciale, ar fi raportat colectarea nereală a cantității totale de aproximativ 29.000 de tone de deșeuri reciclabile.

Argeș: Prejudiciu de milioane de €. Infracțiuni ce au produs consecințe deosebit de grave

În această modalitate ar fi fost creat un prejudiciu Administrației Fondului pentru Mediu în valoare de aproximativ 58.000.000 lei, reprezentând contribuția fiscală ce ar fi trebuit achitată pentru diferenţa dintre cantităţile de deşeuri corespunzătoare obiectivelor anuale, stabilite de legislaţia în vigoare şi cantităţile efectiv valorificate, respectiv gestionate în numele clienţilor pentru care au preluat obligaţiile”, precizează Poliția Argeș.

În vederea recuperării prejudiciului cauzat au fost aplicate măsuri asiguratorii pe bunuri imobile în valoare de 900.000 lei.

Dosarul penal urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de trimitere în judecată.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Descriptiv

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90