pizzeria sapori  930 122

Arges

Pericol pe șoselele din Argeș: Tânăr prins conducând sub influența alcoolului

Pericol pe șoselele din Argeș: Tânăr prins conducând sub influența alcoolului

Citiți și: Codul Rutier 2024: Sancțiuni drastice pentru o practică frecventă a șoferilor!

În ziua de 9 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 24 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă din Câmpulung, județul Argeș în timp ce se afla sub influența alcoolului.

La testarea cu aparatul etilotest, tânărul a prezentat o concentrație de alcool în aerul expirat de peste 0,40 mg/l, ceea ce depășește limitele legale admise.

Citiți și: Argeș. Accident mortal: Un bărbat a fost omorât de un șofer care e fugit

În urma acestui rezultat, polițiștii au decis să-l conducă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, procedură necesară pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

În urma incidentului, au fost întocmite documente procedurale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, permisul de conducere al tânărului a fost reținut, fiind emis o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Poliția recomandă tuturor conducătorilor auto să nu se urce la volan după consumul de alcool și să respecte legislația rutieră.

Astfel, contribuie la reducerea numărului de accidente și la protejarea vieților omenești.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În ziua de 9 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 24 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă din Câmpulung, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Pericol pe șoselele din Argeș: Tânăr prins conducând sub influența alcoolului

Sursa: IPJ Argeș

Sursă foto: Descriptiv/arhivă

 

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90