Kaia 930 x 120

suspect_jaf_amanet

Atacatorul din Prundu arestat 29 de zile

Pitesti. 17 noiembrie 2009.
Atacatorul de la casa de amanet din cartierul Prundu a fost arestat pentru 29 de zile pentru tentativa de jaf dupa ce a recunoscut fapta.
La circa 50 de minute de la atac, oamenii legii au reusit sa retina un suspect care avea semnalmentele individului descris de martori. Acesta a fost dus la Sectia 2 pentru audieri, iar apoi tânarul a fost dus la Inspectoratul de Politie al Judetului acolo unde audierile au fost reluate.
Individul are 18 ani, se numeste Aurelian Mihai Tomulescu si este din Pitesti. Acesta a recunoscut ca el este autorul tentativei de jaf de la casa de ament. A fost retinut pe baza de ordonanta si dus în arestul IPJ Arges, iar in cursul zilei de ieri Parchetul de pe lânga Judecatorie a emis mandatul de arestare preventiva pentru 29 de zile sub acuzatia de tentativa de tâlharie. El va fi cercetat în stare de arest, iar dacã va fi gãsit vinovat, poate sã sã petreacã în spatele gratiilor între 7 si 20 de ani. Pentru profesionalismul si operativitatea de care au dat dovada în instrumentarea cauzei, Secretarul de Stat, Sef al Departamentului Ordine si Siguranta Publica, domnul chestor principal de politie Dan Valentin Fatuloiu a dispus recompensarea cu sume de bani a trei ofiteri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, iar pentru unul dintre acestia, s-a propus avansarea în gradul profesional urmator pentru merite exceptionale în activitatea de politie. Cei recompensati sunt: subcomisarul Alin Ciobanu, subinspectorul Cosmin Nitu care vor primi prime în bani, si colegul lor subcomisarul Adrian Barbu care va fi recompensat cu bani, dar va fi si avansat la gradul de comisar. sursa foto curier.ro

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90