930×122 CAPRA 5

ziua_eroilor2

Glorie eroilor nostri!

Intr-un an in care militarii si pensionarii din armata sunt amenintati cu noi amputari de salarii, eroii, cei care au cazut pe campurile de lupta pentru tara care de obicei uita de istoria pe care au scris-o, au fost celebrati, ieri, de Inaltare.

Ca de obicei, oficialitatile au fost prezente la depunerile de coroane. Sefii judetului- presedintele C.J. Arges Constantin Nicolescu, prefectul Gheorghe Davidescu, subprefectii, inclusiv Zoltan Kalman, prezent la prima manifestare de acest gen de la “ungerea” sa-, sefii municipiului- primarul Tudor Pendiuc si vicele Ionica, consilieri judeteni si locali, sefi de deconcentrate, reprezentanti ai defiritelor arme, reprezentanti ai partidelor, inclusiv al celui mai nou partid- U.N.P.R., condus de Georgiu Gingaras, veterani de razboi au depus coroane de flori. Dincolo de evenimentul, devenit putin cam anost, repetandu-se, aproape identic, de fiecare data.

ziua_eroilor1

Au iesit in evidenta o grupa de gradinari, aplaudati pentru efortul de a ajunge la cimitirul “Sf. Gheorghe” pentru a pune si ei cate o floricica, dar si reprezentantii unora dintre licee si scoli din Pitesti. Desigur, unii dintre elevi au iesit in evidenta prin vestimentatia “de scandal”, deloc potrivita pentru solemnitatea si demnitatea unui moment, atat de scurt si de rar, in care eroii unei natiuni sunt salutati pentru ceea ce au fost si pentru ceea ce au facut.{loadposition inside}

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3