Donaris 930 x 122

gradinita

VESTE BUNĂ PENTRU PĂRINŢII DIN MIOVENI: ÎN ORAȘ VOR FUNCŢIONA DOUĂ NOI CREŞE

În sfârşit, guvernanţii au răspuns numeroaselor solicitări făcute de Primăria Mioveni cu privire la necesitatea angajării de personal pentru o grădiniţă nou-nouţă din oraş, dar care nu a putut fi folosită mai bine de un an! Astfel, la noua grădiniţă se vor face angajări şi aceasta va putea funcţiona. La fel stau lucrurile şi la o grădiniţă mai veche, din zona blocurilor P. Începând de la 15 septembrie în grădiniţele din zona blocurilor A şi P va funcţiona şi câte o grupă de creşă (pentru copiii sub 3 ani).

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Părinţii interesaţi să-şi înscrie copiii la una dintre cele două grădiniţe la grupa de creşă se pot adresa de la 1 septembrie la creșa din incinta Grădiniţei „Tic-Pitic”.

Potrivit conducerii Primăriei, în ceea ce priveşte grădiniţele cu program normal în funcție de solicitări s-ar putea trece şi la program prelungit pentru o grupă sau mai multe.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3