930 x122 grota rece

munca_ajofm

Au vrut sa munceasca dar au fost tepuiti de firma din Pitesti

Pitesti. 03 iunie. 2010.
Aproximativ 60 de persoane din Arges plus alte 12 din tara care au platit peste 10 milioane de lei vechi fiecare firmei SC Smart Jobs Andyo SRL din Pitesti pentru a pleca la munca in stainatate, il acuza pe patronul societatii respective, de inselaciune, deoarece au trecut cinci luni de cand li s-a promis ca vor ajunge la serviciu in diferite tari europene, iar pe ei vara i-a gasit tot acasa. Oamenii au cerut lamurire la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Arges unde au depus o reclamatie, iar din primele cercetari ale autoritatilor locale rezulta ca firma in cauza este autorizata pentru astfel de activitati si nu a mai fost reclamata pana acum.

Oamenii spun ca urmau sa plece la munca in constructii si la ingrijire batrani si copii in Italia, Germania, Anglia sau Danemarca inca din ianuarie sau februarie, dar de atunci reprezentantii firmei in cauza tot ii duc cu vorba si ii amana. Fiecare dintre ei a platit un comision de 200 de euro si 200 lei, contravaloarea intocmirii dosarului, urmand ca transportul sa fie suportat separat de fiecare dintre ei, din alti bani.
De la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca, argesenii pacaliti au mers la Politie unde au depus plangeri impotriva firmei respective, iar cercetarile sunt la inceput.
Disperati, oamenii au sunat la telefoanele firmei, au ajuns si la sediul societatii din calea Dragasani, chiar si la domiciliul administratorului acesteia, dar toate incercarile de a primi o lamurire de la un reprezentant al firmei s-au dovedit a fi zadarnice.
Oamenii spun ca doi dintre muncitori au plecat pe cont propriu in urma cu doua saptamani in Germania, la firma despre care stiau ca vor fi trimisi, dar acolo au aflat ca nu este vorba de nicio angajare. Unul dintre barbate se va intoarce acasa, iar celalalt va incerca sa ramana, in speranta ca-si va gasi totusi de lucru. Intre timp persoanele ramase in tara asteapta o rezolvare rapida a situatiei din partea Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca si a Politiei Arges.{loadposition inside}

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90