Donaris 930 x 122

bombă

INSPECTORATUL ȘCOLAR: AMENINȚAREA CU BOMBĂ, TRIMISĂ DE PE E-MAILUL UNUI AL TREILEA ELEV

Inspectoratul Școlar Argeș are prima reacție în cazul celor doi elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Ion Pillat’’ din Piteşti care ieri au trimis un e-mail cu amenințare cu bomba pe adresa de serviciu a șefului Administrației Județene a Finanțelor Publice. Într-un comunicat de presă remis în urmă cu puțin timp, Biroul de Presă al Inspectoratului aduce o informație nouă: e-mailul a fost trimis de cei doi de pe adresa electronică a unui al treilea elev. Din comunicat se înțelege că fără știrea acestuia din urmă.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

„În seara zilei de 15 ianuarie 2015 reprezentanţi ai instituţiilor Poliţie, D.I.I.C.O.T. şi Procuratură au efectuat la Şcoala Gimnazială ,,Ion Pillat’’ din Piteşti investigaţii cu privire la transmiterea electronică de pe un calculator al unităţii şcolare a unui mesaj de ameninţare cu bombă.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că doi elevi din clasa a IV-a au utilizat un calculator din laboratorul de informatică al şcolii şi unul dintre ei a recunoscut că a transmis directorului Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş un mesaj, ameninţând cu amplasarea unei bombe. Mesajul a fost transmis de pe adresa de e-mail a altui elev, care nu se deconectase din contul propriu.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Ancheta organelor abilitate este în desfăşurare, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş va întreprinde măsurile care se impun.”, precizează Biroul de Presă al Inspectoratului Școlar Argeș. Citiți despre același subiect: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/falsa-alerta-cu-bomba-pitesti/. (Foto: Inspectoratul Școlar)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90