Donaris 930 x 122

bombă

INSPECTORATUL ȘCOLAR: AMENINȚAREA CU BOMBĂ, TRIMISĂ DE PE E-MAILUL UNUI AL TREILEA ELEV

Inspectoratul Școlar Argeș are prima reacție în cazul celor doi elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Ion Pillat’’ din Piteşti care ieri au trimis un e-mail cu amenințare cu bomba pe adresa de serviciu a șefului Administrației Județene a Finanțelor Publice. Într-un comunicat de presă remis în urmă cu puțin timp, Biroul de Presă al Inspectoratului aduce o informație nouă: e-mailul a fost trimis de cei doi de pe adresa electronică a unui al treilea elev. Din comunicat se înțelege că fără știrea acestuia din urmă.

Citiți și: Elevii s-ar putea testa acasă pentru COVID

„În seara zilei de 15 ianuarie 2015 reprezentanţi ai instituţiilor Poliţie, D.I.I.C.O.T. şi Procuratură au efectuat la Şcoala Gimnazială ,,Ion Pillat’’ din Piteşti investigaţii cu privire la transmiterea electronică de pe un calculator al unităţii şcolare a unui mesaj de ameninţare cu bombă.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că doi elevi din clasa a IV-a au utilizat un calculator din laboratorul de informatică al şcolii şi unul dintre ei a recunoscut că a transmis directorului Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş un mesaj, ameninţând cu amplasarea unei bombe. Mesajul a fost transmis de pe adresa de e-mail a altui elev, care nu se deconectase din contul propriu.

Citiți și: Propuneri pentru şcoli: mediile, încheiate cu minimul de note. Ce se întâmplă cu tezele

Ancheta organelor abilitate este în desfăşurare, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş va întreprinde măsurile care se impun.”, precizează Biroul de Presă al Inspectoratului Școlar Argeș. Citiți despre același subiect: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/falsa-alerta-cu-bomba-pitesti/. (Foto: Inspectoratul Școlar)

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441