NOR CURIER 930X122

adriana trandafir

CASA DE CULTURĂ DIN BASCOV, ÎNCHISĂ DE ISU

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a mai pus ieri un sigiliu.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Conform datelor furnizate de ISU Argeș, închiderea sălii de spectacole a fost determinată de faptul că aceasta nu dispune de suficiente căi de evacuare în caz de incendiu. Vorbim de sala de spectacole a Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov, comună învecinată cu Piteștiul.

Potrivit sursei citate, conducerea Casei de Cultură a depus deja documentaţia la ISU pentru a solicita aviz de remediere a situaţiei, iar lucrările vor începe în curând.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Pe perioada desfăşurării lucrărilor sigiliul va fi ridicat, dar numai pentru accesul muncitorilor şi al personalului Casei de Cultură, nu şi pentru organizarea de spectacole.

Despre alte decizii similare luate de ISU Argeș de la începutul controalelor de după carnagiul din clubul bucureștean Colectiv puteți (re)citi în cele ce urmează:

http://epitesti.ro/stiri/isu-a-inchis-un-cunoscut-restaurant-din-pitesti/

http://epitesti.ro/stiri/club-din-pitesti-inchis-de-isu/. (Foto: cancan.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3