NOR CURIER 930X122

Arges

A FOST PERICOL DE EXPLOZIE LA O STAȚIE GPL

Pompierii și personalul SMURD din Argeș au avut de lucru și aseară și azi-noapte.

Citiți și: Exclusiv! Breaking: A fost panică la Argeș Mall! Sute de oameni evacuați

Astfel, ieri, în jurul orei 21:35, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni au intervenit în comuna Boţeşti, satul Moşteni Greci, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o căpiţă de fân.

Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca focul să nu se extindă și la locuinţa din apropiere. Prin urmare, singura pagubă au fost 1.000 de kilograme de plante furajere. Cauza incendiului? O țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

A doua intervenție s-a consumat azi-noapte, dincolo de ora 3, în comuna Miroși. Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Secţia de Pompieri Costeşti au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autorulotă.

A fost risc de extindere a focului la o staţie GPL din apropiere, existând pericol de explozie. Dacă incendiul ajungea la stația respectivă, consecințele puteau fi devastatoare. Din fericire, pompierii argeșeni au intervenit și de această dată cu maximă promptitudine și au stins flăcările la timp.

În incendiu au ars elementele combustibile ale autorulotei, o casă de marcat şi un calculator aflate în mașină. Cauza? Un scurtcircuit produs din pricina unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90