930×122 CAPRA 5

dacia

EXCLUSIV! NICOLESCU S-A ÎNTÂLNIT CU FOŞTII TOVARĂŞI DE LA DACIA!

Aseară a avut loc, la complexul Star din Budeasa, o întâlnire a foştilor conducători de departamente şi secţii de la Uzina Dacia din Mioveni, eveniment la care au fost prezenţi şi doi dintre miniştrii care au răspuns de industria de automobile înainte de 1989.

Citiți și: Se întâmplă la Dacia: nu veți mai vedea așa ceva la Mioveni, e oficial

Este al treilea an când are loc o asemenea întâlnire. La ea au participat, printre alţii, Gheorghe Badea – managerul grupului de firme GIC -, Paul Scheaucu – manager Daperom, Victor Jigman, Florian Goran, fost şef al Finanţelor din Argeş, Simion Săpunaru, fost director al Centralei de Autoturisme Piteşti, Constantin Nicolescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean.

Cei doi foşti miniştri prezenţi la întâlnire sunt Şerban Teodorescu şi Ion Avram. La activitatea de socializare de la Star Plaza au fost şi reprezentanţi din prezent ai Uzinei Dacia.

Citiți și: S-a anunțat bateria auto care ține 1.000.000 de kilometri! Legătura cu Dacia

Cu această ocazie s-a discutat despre evoluţia industriei de automobile, despre tendinţele viitoare şi au fost depănate amintiri.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3