Donaris 930 x 122

kimberly

FOTOMODEL DE TOP DIN PITEȘTI, VACANȚĂ ÎN SPANIA

Dacă unele fotomodele de top din Pitești s-au întors din vacanţă, altele abia au plecat. Este şi cazul lui Kimberly, care se află în Spania împreună cu prietenul ei.

Citiți și: Proiect PSD: Vouchere de vacanță și pentru angajații din mediul privat!

,,Am terminat cu Bacalaureatul și cu înscrierea la facultate. Prin urmare, în sfârşit mă pot bucura de o vacanţă pe cinste. Sunt în Castellon de la Plana şi vom rămâne aici timp de 10 zile. Am venit special pentru plajă, îmi era dor de mare. Încă nu am apucat să vizitez nimic, însă aş vrea să merg într-o zi până în Valencia, este aproape de noi.’’, spune Kimberly Dincă pentru ePitești. Precizăm că bunica ei locuiește în Spania.

Amintim că frumoasa piteşteancă este absolventă a Colegiului Național Liceal „Alexandru Odobescu” din Pitești şi că din toamnă va studia la Facultatea de Limbi Străine a Universității Bucureşti.

Citiți și: VACANȚA VIRTUALĂ ÎNCEPE: FASTRACKIDS SUMMER CAMPS LIVE

Despre ea puteți (re)citi și aici: http://epitesti.ro/interviu/kimberly-fotomodelul-din-pitesti-care-vorbeste-3-limbi-straine/. (Foto: Facebook Kimberly Dincă)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441