930×122 CAPRA 5

loviri sau alte violențe

Pitești: Tânăr bătut în curtea liceului „Astra”, fiindcă a luat apărarea unei fete

La sfârșitul săptămânii, un incident care s-a lăsat cu dosar penal l-a avut în centru pe un individ venit cu chef de scandal în curtea liceului „Astra” din municipiu. Este vorba despre S.F., de 20 de ani, din comuna Merișani.

Citiți și: Breaking news! Angajat al Primăriei Pitești, reținut de Poliție!

Acesta s-a adresat urât unei fete care, am aflat, era însoțită de un băiat ce îi era rudă. Tânărul de 19 ani a sărit în apărarea victimei agresate verbal și de aici până la încăierare nu a mai fost decât un pas. Scandalagiul s-a dovedit mai „forțos” în dispută, dar ciomăgeala din curtea școlii face acum obiectul unui dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Mai mult decât atât, tânărul de 20 de ani a și petrecut o zi în arestul IPJ Argeș, fiind reținut pentru faptele sale. Din fericire, victima nu a suferit răni grave care să necesite spitalizare.

Citiți și: Pitești: Un derbedeu de 26 de ani, acuzat de loviri și alte violențe, prins și încarcerat

Poliția Argeș precizează

„În ziua de 07 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut un tânăr de 20 de ani, din comuna Merișani.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 06 ianuarie a.c., bărbatul ar fi agresat fizic un tânăr de 19 ani, în timp ce se aflau în curtea unei unități de învățământ, din municipiul Pitești.

După administrarea probatoriului, în ziua de 07.01.2022, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3