Donaris 930 x 122

Gentea

Răsturnare de situaţie în cazul piteşteanului acuzat că deversează apa în stradă

Răsturnare de situaţie în cazul piteşteanului acuzat că deversează apa în stradă.

Citiți și: Primăria Pitești minte prin omisiune. Cine plătește ca apa să nu mai ajungă pe drum?

Primăria face lumină în cazul prezentat de ePiteşti, cel al „piteşteanului certat cu legea, acuzat că deversează apa în stradă„.

Descoperirea din cartierul piteștean Găvana, de pe strada Schitului, a fost analizată minuţios de către administraţia locală care, la momentul respectiv, nu a avut un răspuns ferm – cel puţin cu privire la amănuntele omise, intenționat sau nu – DETALII- Primăria Piteşti minte prin omisiune

Citiți și: Video – Îndemn pentru primarul Gentea: Faceți terenuri de sport precum San Siro!

În urma investigaţiilor, s-a ajuns la o concluzie care răstoarnă toate „calculele”: apa, de fapt, nu venea din curtea omului, ci de undeva de mai sus şi trecea prin curte, de unde se revărsa în stradă, pe domeniu public.

Cristina Munteanu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Piteşti, face precizări în acest sens: „S-a făcut o analiză şi s-a constatat că apa vine de mai sus, nu de la dumnealui.

În curtea dânsului curgea de sus, de pe deal. În curte nu s-a găsit nicio sursă de apă. Pentru apa deversată, fiind pe domeniu public, se va face o suplimentare de preluare a capacităţii pluvialelor. Practic, se mai montează două guri de scurgere.

Totuşi, ne dă încă de gândit existenţa unor lucrări neautorizate pe domeniul public, în zona respectivă: o  gaură făcută tocmai în bordura de la trotuar (foto), în dreptul curţii cu pricina.

Dacă sursa nu era în curtea persoanei respective, oare aceasta de ce nu a anunţat autorităţile cu privire la problema adusă în discuţie?

Probabil că aşa trebuia să facă, noi ne-am mişcat cât am putut de repede„, a conchis purtătorul de cuvânt al Primăriei Piteşti.

Donaris 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441