930×122 CUMPANA 5

Gentea

Răsturnare de situaţie în cazul piteşteanului acuzat că deversează apa în stradă

Răsturnare de situaţie în cazul piteşteanului acuzat că deversează apa în stradă.

Citiți și: Gentea, îngrozit de ce a găsit în zona Sălii Sporturilor! S-a făcut curat

Primăria face lumină în cazul prezentat de ePiteşti, cel al „piteşteanului certat cu legea, acuzat că deversează apa în stradă„.

Descoperirea din cartierul piteștean Găvana, de pe strada Schitului, a fost analizată minuţios de către administraţia locală care, la momentul respectiv, nu a avut un răspuns ferm – cel puţin cu privire la amănuntele omise, intenționat sau nu – DETALII- Primăria Piteşti minte prin omisiune

Citiți și: Exclusiv. Gentea despre educatoarea bătăușă – Este a doua oară!

În urma investigaţiilor, s-a ajuns la o concluzie care răstoarnă toate „calculele”: apa, de fapt, nu venea din curtea omului, ci de undeva de mai sus şi trecea prin curte, de unde se revărsa în stradă, pe domeniu public.

Cristina Munteanu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Piteşti, face precizări în acest sens: „S-a făcut o analiză şi s-a constatat că apa vine de mai sus, nu de la dumnealui.

În curtea dânsului curgea de sus, de pe deal. În curte nu s-a găsit nicio sursă de apă. Pentru apa deversată, fiind pe domeniu public, se va face o suplimentare de preluare a capacităţii pluvialelor. Practic, se mai montează două guri de scurgere.

Totuşi, ne dă încă de gândit existenţa unor lucrări neautorizate pe domeniul public, în zona respectivă: o  gaură făcută tocmai în bordura de la trotuar (foto), în dreptul curţii cu pricina.

Dacă sursa nu era în curtea persoanei respective, oare aceasta de ce nu a anunţat autorităţile cu privire la problema adusă în discuţie?

Probabil că aşa trebuia să facă, noi ne-am mişcat cât am putut de repede„, a conchis purtătorul de cuvânt al Primăriei Piteşti.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3