930×122 CUMPANA 5

alin ciobanu

Pitești. 5 ani de la moartea fulgerătoare a lui Alin Ciobanu, comisar șef în Poliție

Pitești. 5 ani de la moartea fulgerătoare a lui Alin Ciobanu! Acesta era comisar șef în Poliția Argeș.

Acum cinci ani ani, opinia publică din oraș amuțește la auzul unei teribile vești. Un polițist tânăr, din Pitești, face infarct și moare la scurt timp. Acesta se afla împreună cu familia sa, la socrii, într-o localitate din județul Olt.

Se întâmpla în iulie 2017, într-o seară de vineri.

Avea doar 42 de ani la acel moment și nimeni din cei apropiați nu știa să fi avut probleme de sănătate. Alin Ciobanu era un om iubit de către colegii de serviciu, juca fotbal des și cânta la chitară din plăcere, la multe petreceri.

Fusese șef la Secția 2 de Poliție din cartierul piteștean Găvana. Revenise de ceva timp în cadrul IPJ Argeș în funcția de șef Serviciu Urmăriți Generali, unde era comisar șef!

Alin Ciobanu a lăsat în urma sa o soție care lucrează tot în cadrul Poliției Argeș și un băiețel care acum are 16 ani. Acesta a intrat la Colegiul „Zinca Golescu” din Pitești cu media generală 9.85.

L-am cunoscut personal pe Alin. Am copilărit împreună în același bloc din cartierul Nord, aceiași scară, la același etaj, despărțindu-ne zidul dintre sufragerii.

Era un om cum rar sunt, întotdeauna cu zâmbetul pe buze și gânduri pozitive! Era un polițist care-și iubea meseria și își iubea nespus familia.

Vestea morții lui a șocat întreg orașul, sute de oameni venind să își ia rămas bun de la cel care a fost Alin Ciobanu. Acesta a fost înmormântat cu Onoruri Militare la cimitirul Sfântul Gheorghe de lângă Stadionul „Nicolae Dobrin”.

Odihnește-te în pace, Aline! Nu te vom uita niciodată și cu siguranță ne vom revedea într-o lume mai bună!

 

Supernova-BTS-RO-External-banner-555x222px

Comentarii

Un comentariu

Donaris 570×90