930 pe 122 COSTACHE

contrabanda

40 000 de „Țigări, țigări, țigări!” în valoare de 40 000 de lei!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Un bărbat de 46 de ani, din municipiu, a fost reținut.

Citiți și: Argeș. Pericol! Un șofer de microbuz s-a urcat băut la volan

Potrivit Poliției Argeș, din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii noiembrie a.c., bărbatul ar fi introdus în țară, depozitat, deținut și transportat aproximativ 40.000 de țigarete, fără a avea aplicat timbru emis de autoritățile statului român.

Citiți și: Pitești. O Honda – scrum după un accident grav în Centru, lângă ING BANK

Prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 40.000 lei.

În ziua de 07 noiembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Foto interior: Poliția Argeș/ Foto principal: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Leo copianul spune:

    E piața Ceair plina de traficanți de țigări care te abordează obraznic cu Țigări,Țigări, țigări…obsesivi și obositori de culoare,unde e poliția locală,națională ??? Chiar nu aude și vede nimeni??? La ce și iau salariile??? Nu cumva iau mită de la traficanți???

  • Sufletliber spune:

    I-au mită sigur că dacă ar vrea într-o zi iar sadina pe toți chiar și o baba ( dacă ar vrea)

570 X 90 CAPRA 3