930X122 MAIA

gaze

7 MĂSURI CARE TREBUIE LUATE DE URGENŢĂ DACĂ SIMŢIŢI MIROS DE GAZ ÎN CASĂ

Având în vedere deflagrația neurmată de incendiu de ieri, care a produs două victime și a afectat mai multe locuințe dintr-un bloc din municipiul Pitești (deflagrație provocată de scurgerile de gaze combustibile), pompierii ISU Argeş informează că atunci când se simte prezenţa mirosului specific scăpărilor de gaze într-un spaţiu închis, trebuie luate următoarele măsuri:

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

-Asigurarea ventilării rapide a spaţiului respectiv, prin deschiderea ferestrelor care conduc direct în exteriorul clădirii (nu spre holuri, case de scări, curţi de lumină);

-Întreruperea alimentării cu gaze naturale, prin închiderea robinetului de incendiu;

Citiți și: Apare o nouă taxă! Toți vom plăti!

-Anunţarea de îndată, din exteriorul clădirii, a operatorului sistemului de distribuţie de gaze privind problema identificată;

-Nepermiterea accesului persoanelor în incinta respectivă;

-Neexploatarea instalaţiilor electrice şi decuplarea acestora de la sursa de alimentare;

-Neutilizarea surselor de foc pentru iluminat şi a celor de generare a scânteilor;

-Nepermiterea fumatului în incinta respectivă;

Anunţarea celorlalţi consumatori racordaţi la instalaţia de utilizare, în situaţia existenţei mai multor consumatori alimentaţi prin branşament comun.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90