930×122 CAPRA 5

dacia

A apărut prima autorulotă Dacia! Imagini, AICI

A apărut prima autorulotă Dacia! Imagini, AICI

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

O companie din Spania a dezvoltat o autorulotă accesibilă folosind modelul Dacia Dokker, oferind o soluție ingenioasă pentru iubitorii de excursii și drumeții în natură.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Vehiculul este echipat cu toate facilitățile necesare.

Noua rulotă are un preț sub 20.000 de euro, conform informațiilor prezentate de ProMotor.

Pentru iubitorii de de vacanțe în natură, această soluție bazată pe modelul Dacia Dokker ar putea fi exact ceea ce căutați.

Și asta fără a investi sume mari într-o autorulotă,

Transformarea unei Dacia Dokker într-o autorulotă este o alternativă economică și practică pentru cei care doresc să exploreze lumea în mod confortabil și accesibil.

A apărut prima autorulotă Dacia! Imagini, AICI

Cu posibilitatea de a achiziționa o Dacia Dokker second-hand la prețul de aproximativ 8.000 de euro în România, transformarea într-o autorulotă devine o soluție atrăgătoare pentru mulți.

De asemenea, pentru cei care preferă un aspect mai elegant, există opțiunea Dokker Stepway.

Kit-ul oferit de compania Yevana este soluția perfectă pentru transformarea unei Dacia Dokker într-o autorulotă funcțională.

Preț unui kit este de 10.000 de euro.

Acesta include o structură din lemn montată în partea din spate a vehiculului, oferind spațiu suficient pentru facilitățile necesare.

Pachetul Yevana include un pat dublu pliabil și o saltea confortabilă, oferind tot confortul necesar în timpul călătoriilor.

Foto articol: promotor.ro

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3