930 x122 grota rece

băut la volan

A băut prea mult și a intrat cu mașina într-un alt autoturism!

Un argeșean s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a intrat cu mașina într-un alt autoturism.

Citiți și: Argeș: Beat criță și pozitiv la DrugTest a provocat un accident cu victime!

IPJ Argeș transmite:

„În seara zilei de vineri, 15 aprilie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier între două autoturisme, pe raza localității Suseni.

Citiți și: Pitești. EXCLUSIV: Angajat la ISU prins rupt de beat la volanul unui BMW

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, un bărbat de 48 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism, pe DC112, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma evenimentului rutier, au rezultat numai pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Foto descriptiv: Stiri de Cluj

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90