EcoMoto 930×122

băut la volan

Tânăr rupt de beat la volanul unui BMW a sunat la 112 să fie oprit de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din Suceava a sunat luni noaptea la 112 și a cerut să fie oprit de polițiști pentru că se află beat la volanul unui BMW.

Citiți și: Argeș: Beat criță și pozitiv la DrugTest a provocat un accident cu victime!

Șoferul a ales să se amețească bine după ce plecase de acasă din cauză că se certase cu părinții, potrivit presei locale.

Sesizarea s-a confirmat, tânărul fiind găsit de un echipaj de la Poliția Rădăuți în zona indicată de acesta, în localitatea Solca.

Citiți și: Pitești. EXCLUSIV: Angajat la ISU prins rupt de beat la volanul unui BMW

Mașina era oprită, cu avariile pornite, în fața unui bar, iar tânărul se afla la volan, în stare vizibilă de ebrietate.

În urma testării la fața locului cu etilotestul, a rezultat o valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, mai notează presa locală.

Pe numele tânărului de 23 de ani a fost deschis dosar penal privind infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și, bineînțeles, permisul de conducere i-a fost reținut.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90