EcoMoto 930×122

băut la volan

Alertă pe străzile din Argeș. Tânăr băut și drogat la volan!

Alertă pe străzile din Argeș. Tânăr băut și drogat la volan!

Citiți și: Argeș: Beat criță și pozitiv la DrugTest a provocat un accident cu victime!

În ziua de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii au depistat un bărbat de 26 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Micești.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că cel în cauză se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Prima ieșire publică: ,,Recunosc, am consumat…!”

Rezultatul a indicat 0.25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

,,Totodată, existând suspiciuni cu privire la faptul că ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv, conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive”conform Poliției Argeș.

Alertă pe străzile din Argeș. Tânăr băut și drogat la volan!Alertă pe străzile din Argeș. 

Ulterior, șoferului i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unei substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența unei substanțe psihoactive, conform art. 336, alin.2 din Codul Penal.

De asemenea, permisul de conducere i-a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Totodată, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, ca urmare a rezultatului testării cu aparatul alcooltest.

Foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90