Donaris 930 x 122

cântăreţ

Cântăreț celebru prins drogat la volan

Cântăreț celebru prins drogat la volan

Citiți și: Din Sălaj, în Argeș. Tânăr șofer a ieșit pozitiv la DrugTest

Potrivit unor surse, cântărețul Guess Who a fost prins în timp ce conducea în Capitală, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii de la Circulaţie au oprit astăzi un șofer în vârstă de 37 de ani, care, după ce a fost testat cu aparatul DrugTest, a reieșit că a consumat cocaină.

Citiți și: Pericol de moarte pe A1! Fapta revoltătoare a unui șofer

Surse din anchetă susţin că artistul Guess Who a fost testat cu aparatul Drugtest şi ieşit pozitiv la cocaină, notează Antena 3 CNN.

Ulterior, cântărețul Guess Who a fost dus la sediul INML, transmite sursa citată.

Cântăreț celebru prins drogat la volan

,,În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un  dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări  IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal„, se arată în comunicatul Poliţiei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3