930 x122 grota rece

drogat la volan

Tânăr de 22 de ani, prins drogat la volan, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești

În noaptea de 10 spre 11 octombrie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești.

Citiți și: Din Sălaj, în Argeș. Tânăr șofer a ieșit pozitiv la DrugTest

Conform unui comunicat de presă al IPJ Argeș, în urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor cu efect psihosactiv, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive, conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împreurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Citiți și: Cântăreț celebru prins drogat la volan

Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat 142 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 35.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3