New Profesional Consult 930 x 122

bataie

A ÎNCĂLCAT ORDINUL DE PROTECȚIE ȘI ȘI-A SNOPIT ÎN BĂTAIE NEVASTA ȘI SOCRUL

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție, şi au reţinut luni un bărbat de 51 de ani, din Dobrești.

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 25 mai a.c., bărbatul ar fi agresat pe soția sa și pe tatăl acesteia, încălcând restricțiile stabilite prin ordinul de protecție, emis de către Judecătoria Topoloveni în ianuarie”, precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Exclusiv. Evenimente grave la un club vedetă din Centrul Piteștiului, azi noapte!

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90