pizzeria sapori  930 122

dacia

A început producția pe platforma Dacia! Cel mai puternic motor!

A început producția pe platforma Dacia! Cel mai puternic motor!

Citiți și: Exclusiv: Atenție, Uzina Dacia! Sute de oameni, afectați! Acum s-a decis!

HORSE, lider global în producerea de grupuri motopropulsoare inovatoare şi cu emisii reduse de carbon, a început fabricarea motorului pe benzină de înaltă eficiență HR12 cu 3 cilindri, de 1,2 litri, pentru noul Duster.

Potrivit companiei, procesul de producție se desfășoară în cadrul uzinei HORSE de la Mioveni.

Citiți și: Mașinile Dacia vor avea ceva nemaivăzut!

Motorul HR12 este cel mai eficient motor din portofoliul HORSE și, totodată, cel mai puternic produs vreodată în Uzina Mioveni.

Acesta echipează deja mai multe modele de vehicule, inclusiv hibride, demonstrând versatilitatea și performanțele sale superioare.

Producția realizată la uzina de la Mioveni completează capacitatea globală de fabricație a companiei pentru motorul HR12.

Volumele produse fiind destinate echipării noului Duster, conform Economica.net.

Uzina HORSE din Valladolid, Spania, va continua să producă motorul pentru modelele Renault Austral și Espace.

„Am început producția motorului HR12 în cadrul uzinei noastre din România bazându-ne pe procesul existent la uzina HORSE din Valladolid, Spania.

Acest proces face parte dintr-o strategie globală, care ne oferă o competitivitate fără precedent, datorită apropierii noastre de piețele cheie din industria auto.

A început producția pe platforma Dacia! Cel mai puternic motor!

Astfel, acest acord de fabricație reprezintă o veste bună pentru HORSE, pentru uzina de la Mioveni și, mai ales, pentru piața auto,” a declarat Patrice Haettel, Director General HORSE.

Potrivit companiei, uzina HORSE din Mioveni va asigura atât asamblarea motorului HR12, cât și turnarea carterelor cilindri în turnătoria de aluminiu, cea mai mare de acest gen din România și din ecosistemul HORSE.

Pentru industrializarea noului motor HR12, peste 75% din posturile de lucru existente pe linia de asamblare au fost modificate și au fost instalate 24 de posturi noi.

Aceste investiții au permis integrarea locală a întregului ciclu de producție, inclusiv turnarea și uzinarea carterelor cilindri, realizate integral intern.

HORSE a investit la Mioveni și în tehnologii avansate de testare și asigurare a calității, printre care un sistem de detectare a posibilelor pierderi de lichide bazat pe utilizarea heliului, un computer tomograf pentru carterele cilindri și mașini pentru spălarea şi uscarea la presiune înaltă a pieselor, asigurând respectarea celor mai înalte standarde.

Ca rezultat al acestor investiții, capacitatea anuală de producție a fost mărită la 450.000 de unități pe an.

Aproximativ 18% din producție va fi exportată în afara Uniunii Europene, la uzina HORSE din Bursa, Turcia.

HORSE este dedicată producției de motoare, transmisii și tehnologii extrem de eficiente, cu emisii scăzute de carbon, pentru a răspunde nevoilor diverse ale piețelor globale.

Compania dispune de opt uzine de producție în șapte țări și trei centre de cercetare și dezvoltare, având sediul central la Madrid, Spania.

HORSE produce anual 3,2 milioane de unități pentru clienți din întreaga lume.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90