EcoMoto 930×122

inchisoare

A ÎNCERCAT SĂ-ȘI OMOARE FRATELE. ÎL AȘTEAPTĂ PATRU ANI ȘI JUMĂTATE DE ÎNCHISOARE

UPDATE: „În ziua de 9 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale– Biroul Urmăriri, împreună cu polițiștii Poliției Orașului Topoloveni, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 62 de ani, din Dobrești, condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Și-a lovit soția cu ciocanul de șnițele. Femeia, angajată la Medicina Legală, a murit

Bărbatul a fost încarcerat.

 

Citiți și: Exclusiv. Detalii neștiute despre tânărul drogat! Acum s-a aflat

Știrea inițială:

Polițiștii argeșeni au pus în executare un mandat emis pe numele unui  bărbat de 62 de ani (Tică Victor), din comuna Dobrești.

Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor asupra unui membru al familiei. Victima este fratele său.

Știre în curs de actualizare

Foto: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3