New Profesional Consult 930 x 122

accident auto

A murit la spital tânărul de 28 de ani, implicat în accidentul de la Mărăcineni

Update, ora 11:13: În urmă cu câteva momente, s-a declarat decesul pentru tânărul aflat în stare de inconștiență, în urma accidentul petrecut la Mărăcineni. Acesta a murit la spital. 

Citiți și: Argeș. Accident între o motocicletă și o mașină pe străzile din județ!

UPDATE, ORA 10:10, ACCIDENT MĂRĂCINENI, IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 28 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, pe raza localității Micești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în glisieră și a pătruns în șanțul de pe partea dreaptă. 

În urma accidentului, conducătorul auto a rămas încarcerat și a fost preluat, de către echipajele medicale, în stare de inconștiență.

Citiți și: Argeș. La 72 de ani a făcut accident cu motocicleta! Pasagera, 69!

Având în vedere starea de sănătate a conducătorului auto, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

UPDATE,  ACCIDENT STRADA SERELOR, IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, o femeie de 38 de ani, din comuna Afumați, jud. Ilfov, care conducea un autoturism, dinspre București către Rm. Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, în condiții ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat într-un parapet din beton și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a următorilor pasageri:
– o femeie de 49 de ani, din comuna Afumați, județul Ilfov;
– un bărbat de 57 de ani, din comuna Sălcioara, jud. Dâmbovița;
– și un minor de 9 ani – toți transportați la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 08:14 – Un șofer a ”zburat” peste parapeți, iar un altul a intrat într-un cap de pot. O victimă a rămas încarcerată

În această dimineață, în jurul orei 7, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Bascov și Mărăcineni.

Conform informațiilor, în Bascov, mai exact pe Strada Serelor, un autoturism a sărit peste parapeți.

 

 

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere pentru a asigura masurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, precum și 2 echipaje SMURD și un echipaj SAJ.

 

La Mărăcineni, un autoturism a intrat într-un cap de pod, iar în urma impactului o victimă a rămas încarcerată.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și două echipaje SMURD.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90