Donaris 930 x 122

accident auto

Dosar penal pentru o șoferiță de 71 de ani. A lovit bordura și a ajuns cu roțile-n sus

Update, ora 12:18, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Accident între o motocicletă și o mașină pe străzile din județ!

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, o femeie de 71 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe b-dul Petrochimiștilor, din direcția Centru către Vamă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi lovit bordura și s-a răsturnat.

 

Citiți și: Argeș. La 72 de ani a făcut accident cu motocicleta! Pasagera, 69!

În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni la nivelul mâinii stângi și a fost preluată de un echipaj medical, pentru a fi transportată la spital.

În cauză, va fi întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 12:08, ISU Argeș transmite: „În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 71 de ani, care a suferit un traumatism la membrul superior stâng.

Aceasta va fi transportată la spital.”

Știrea inițială, ora 11:45 – Pitești: Accident în Prundu! S-a răsturnat cu SMART-ul!

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza municipiului Pitești, în cartierul Prundu, pe bulevardul Petrochimiștilor.

Potrivit primelor informații, un șofer s-a răsturnat cu mașina pe carosabil, la marginea șoselei, după ce a lovit bordura.

Este vorba despre o mașină SMART.

La fața locului sunt prezente un echipaj de pompieri și un echipaj SMURD.

De asemenea, la locul accidentului sunt prezenți și polițiștii Biroului Rutier Pitești.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre existența unor posibile victime.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Daniela spune:

    Cine ia dat permis la vârsta asta? Doar la Pitești se pot obține astfel permisele ca și vecinul meu de 75 căruia medicul ia dat aviz să conducă și el abia își târăște picioarele a rupt gardul școlii Mihai Eminescu intrând cu mașina în el de atâtea ori. Încă se mai practică șpaga.

  • mihnea spune:

    Eu traiesc in UK si batranii conduc pana la varste inaintate.Nu uita ca nu vei fi mereu tanara,atata ura fata de batrani ca in Romania nu cred ca mai exista in lume.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3