EcoMoto 930×122

accident auto

Update: Autorul accidentului de la Mihăești era băut!

Update, ora 14:44, IPJ Argeș transmite

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DJ 738, pe raza localității de domiciliu, din direcția sat Drăghici spre sat Mihăești, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, la ieșirea din curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă spre dreapta, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Citiți și: Argeș. Accident între o motocicletă și o mașină pe străzile din județ!

În urma coliziunii au suferit leziuni ușoare pasagerul dreapta față, bărbat de 51 de ani, din Mihăești (TCC și escortații la nivelul feței), precum și pasagerul spate, de 56 de ani, din Mihăești (TCC și plângă frontală).

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se află sub influența alcoolului, valoarea alcoolemiei fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Argeș. La 72 de ani a făcut accident cu motocicleta! Pasagera, 69!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 12:35, ISU Argeș transmite: „La fața locului au fost identificate 3 victime, toate de sex masculin. Acestea au suferit răni la cap, dar sunt conștiente.

După ce au primit primul ajutor calificat, doar două persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.

La intervenție a participat și un echipaj SAJ.”

Știrea inițială, ora 12:02 – Accident cu victime în Argeș! A intrat cu mașina într-un cap de pod

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe raza localității Mihăești.

Potrivit primelor informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

În urma impactului ar exista și victime.

La fața locului intervin pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru a asista victimele rezultate din incident.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90