930×122 CAPRA 5

dosar penal

A sunat la 112 și a chemat poliția pentru că îl bătea iubita. Cum a fost găsit bărbatul

Caz demn de filmele de comedie. Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce s-a dat singur de gol. A chemat poliția acasă pentru că îl bate iubita, dar de fapt el o bătea pe femeie.

Citiți și: Greşeala din trafic care îţi poate aduce dosar penal pe loc!

Mai mult decât atât, individul a fost prins cu 140 de kilograme petarde în casă, notează Mediafax.

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Vârtop, județul Dolj, a sunat la 112 și a reclamat că este bătut de către iubita lui de 30, într-un apartament din Craiova.

Citiți și: Argeș: Un american s-a ales cu dosar penal!

Poliţiştii au constatat că cei doi s-au certat, iar bărbatul a lovit-o pe femeie, adresându-i şi ameninţări cu acte de violenţă.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, fiind întocmit şi dosar penal pentru violenţă în familie şi ameninţare.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au constatat că, în locuinţă, bărbatul are mai multe articole pirotehnice pentru care nu poate prezenta documente de provenienţă şi nici nu este autorizat să le comercializeze sau să le deţină.

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 140 de kilograme de materiale pirotehnice, categoriile F2, F3 şi P1.

Astfel, s-a ales cu dosar penal și pentru efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, infracţiune ce se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Foto descriptiv: Digi24

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90