New Profesional Consult 930 x 122

dosar

A TÂLHĂRIT UN COPIL ȘI O FEMEIE ÎN PLINĂ STRADĂ, ÎN PITEȘTI. ACUM RISCĂ 10 ANI DE PUȘCĂRIE

A tâlhărit un copil și o femeie în plină stradă, în Pitești. Acum riscă 10 ani de pușcărie.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal de tâlhărie calificată. Subiect al dosarului este un minor de 17 ani, din municipiul Ploiești (județul Prahova), care pe data de 21 ianuarie 2019 fusese arestat prevenitv pentru 30 de zile.

La momentul respectiv, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 20 ianuarie 2019, pe Calea Câmpulung, individul i-ar fi sustras un telefon mobil unui minor de 14 ani, din Pitești, și, pentru a-și asigura scăparea, ar fi amenințat victima cu un briceag. Tot atunci, ar fi încercat și să sustragă bunuri de la o societate comercială.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Tâlharul a fost găsit la scurt timp după comiterea faptei de către o patrulă de siguranță publică a Secției 1 de Poliție din Pitești.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că, în seara zilei de 16 ianuarie, în zona Expo-Parc din Ceair, același tânăr i-ar fi smuls în plină stradă unei piteștence geanta de umăr. Femeia are 51 de ani și a depus plângere la Poliție.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de emitere a rechizitoriului și trimitere în judecată. Individul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90