Donaris 930 x 122

dosar

A TÂLHĂRIT UN COPIL ȘI O FEMEIE ÎN PLINĂ STRADĂ, ÎN PITEȘTI. ACUM RISCĂ 10 ANI DE PUȘCĂRIE

A tâlhărit un copil și o femeie în plină stradă, în Pitești. Acum riscă 10 ani de pușcărie.

Citiți și: Rablele Poliţiei, casate la marginea Piteștiului. Oamenilor le „sclipesc” ochii după girofaruri

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal de tâlhărie calificată. Subiect al dosarului este un minor de 17 ani, din municipiul Ploiești (județul Prahova), care pe data de 21 ianuarie 2019 fusese arestat prevenitv pentru 30 de zile.

La momentul respectiv, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 20 ianuarie 2019, pe Calea Câmpulung, individul i-ar fi sustras un telefon mobil unui minor de 14 ani, din Pitești, și, pentru a-și asigura scăparea, ar fi amenințat victima cu un briceag. Tot atunci, ar fi încercat și să sustragă bunuri de la o societate comercială.

Citiți și: Angajări din noi surse la Poliţie. S-a aprobat Ordonanţa de Statut

Tâlharul a fost găsit la scurt timp după comiterea faptei de către o patrulă de siguranță publică a Secției 1 de Poliție din Pitești.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că, în seara zilei de 16 ianuarie, în zona Expo-Parc din Ceair, același tânăr i-ar fi smuls în plină stradă unei piteștence geanta de umăr. Femeia are 51 de ani și a depus plângere la Poliție.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de emitere a rechizitoriului și trimitere în judecată. Individul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani. (Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441