Donaris 930 x 122

conducere fără permis

A venit tocmai din SUA și s-a ales cu dosar penal la Pitești

A venit tocmai din SUA și s-a ales cu dosar penal la Pitești

Citiți și: Un elev al Școlii de Poliție a făcut praf o autospecială!

Un bărbat de 49 de ani, din Statele Unite ale Americii s-a ales cu dosar penal la Pitești.

Acesta a fost prins conducând fără a deține permis de conducere internațional, neavând deci drept să conducă pe teritoriul țării noastre.

Citiți și: Incident grav pe Autostradă. S-a tras cu pistolul!

Bărbatul a fost depistat de polițiști ieri, pe strada Gheorghe Șincai din Pitești.

,,În ziua de 24 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 49 de ani, din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, care conducea un autoturism pe str. Gheorghe Șincai din Pitești.

A venit tocmai din SUA și s-a ales cu dosar penal la Pitești

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că aceasta nu este posesor de permis de conducere internațional, neavând dreptul de a conduce în România.

Citește și: Pitești. O minoră ,,și-a băut mințile” într-un bar

Ca urmare a celor constatate, a fost întocmit dosar penal conform art. 335, alin. 2 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • ixulescu spune:

    SUA nu elibereaza si nu au in tiparele lor,permise auto internationale,iar pana sa-si ia omu unul corespondent national Ro. ii trece vacanta.Dar pana una alta de ce nu este acceptat cel din NC sau era indescifrabil pentru organ.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3