930×122 CAPRA 5

amenzi

A vrut să se pozeze cu ursul! Ce a pățit turistul!

A vrut să se pozeze cu ursul! Ce a pățit turistul!

Citiți și: Controale severe și amenzi! Numeroase nereguli la Spitalul de Pediatrie Pitești

O persoană a fost amendată cu 500 de lei pentru că s-a apropiat la o distanță foarte mică de o ursoaică cu pui pentru a îi fotografia.

De asemenea, în acest weekend în zona montană a județului jandarmii argeșeni au aplicat 14 sancțiuni , deoarece s-a încălcat din nou legislația în vigoare în ceea ce privește activitățile de picnic

Citiți și: Bine de știut! De câte ori poți depăși viteza maximă într-un an?

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au fost alături de cetățeni, asigurând măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul manifestărilor publice ce au avut loc pe raza județului nostru. 

Pe timpul desfășurării acestora nu au fost înregistrate incidente, de aceea Jandarmeria Argeș mulțumește tuturor celor care au manifestat înțelegere față de măsurile luate de către autorități și au ales să se bucure în mod responsabil de evenimentele la care au luat parte. 

O atenție deosebită am acordat în acest weekend și zonei montane a județului, unde au fost constatate încălcări ale legislației în vigoare în ceea ce privește activitățile de picnic, fiind aplicate un număr de 14 sancțiuni contravenționale, conform Legii 54/2022. 

Tot în zona montană, pe Transfăgărășan, sâmbătă, o persoană a fost sancționată conform H.C.L. Arefu nr. 21/2020, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru faptul că a coborât din autoturism și s-a apropiat la o distanță foarte mică de o ursoaică cu pui, pentru a îi fotografia. 

Deși acțiunile noastre au avut în principal un caracter preventiv, atragem atenția cetățenilor asupra respectării legislației în vigoare, abaterile fiind sancționate ca atare.„, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

Foto: descriptiv

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90