930 x122 grota rece

abonamente

ABONAMENTE DE TRANSPORT PENTRU ELEVI, SUBVENȚIONATE CU 50%, DOAR ÎN BAZA CARNETULUI DE ELEV

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Pitești de joi, 17 septembrie, se află și proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr.178/24.11.2016 referitoare la aprobarea tarifelor legitimațiilor de călătorie – bilete și abonamente, acordarea de reduceri și gratuități pe mijloacele de transport local de persoane din municipiul Pitești, pentru anumite categorii de persoane cu domiciliul în Pitești și pentru elevii din învățământul preuniversitar din municipiu.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Proiectul propune, printre altele, subvenționarea de la bugetul local, cu 50%, a tarifului unui abonament lunar pe toate liniile, acordat pe tot parcursul anului, pentru elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat cu domiciliul în Pitești, eliberarea abonamentelor urmând să se facă în baza carnetului de elev emis de unitatea de învățământ, vizat prin ștampilă (Click pe foto).

Momentan, vorbim doar de o propunere. Dacă va fi adoptată, pentru obținerea abonamentelor subvenționate, elevii vor trebui să prezinte la ghișee doar carnetul de elev, fără nicio altă adeverință.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3