930 x122 grota rece

dosar penal

Accident la beție: Un argeșean a lovit o mașină, apoi și-a văzut de drum

În cursul zilei de ieri, 30 noiembrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier din care au rezultat avarii la două autoturisme, iar conducătorul unuia dintre autoturismele implicate și-a continuat deplasarea fără a opri.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

Conform IPJ Argeș, în urma verificărilor, autorul faptei a fost identificat la scurt timp. Polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de un bărbat de 40 de ani, din Mioveni, care are permisul de conducere anulat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

În cauză a fost întocmit dosar penal conforma art. 335 și 338 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90