930×122 CAPRA 5

dosar penal

Accident la beție: Un argeșean a lovit o mașină, apoi și-a văzut de drum

În cursul zilei de ieri, 30 noiembrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier din care au rezultat avarii la două autoturisme, iar conducătorul unuia dintre autoturismele implicate și-a continuat deplasarea fără a opri.

Citiți și: Coreean luat la verificări în Argeș. S-a ales cu dosar penal!

Conform IPJ Argeș, în urma verificărilor, autorul faptei a fost identificat la scurt timp. Polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de un bărbat de 40 de ani, din Mioveni, care are permisul de conducere anulat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: S-a deschis dosar penal pentru Simion după scandalul de ieri, din Parlament

În cauză a fost întocmit dosar penal conforma art. 335 și 338 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto descriptiv

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3