New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT! MAȘINĂ RĂSTURNATĂ, RĂNIT

UPDATE: Accident! Mașină răsturnată, rănit. Potrivit Poliției argeșene, șoferul (un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Leordeni), în timp ce se deplasa din direcția Leordeni către orașul Găești (județul Dâmbovița), a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la dreapta.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Autoturismul a ieșit în decor, a lovit un cap de pod, iar apoi un gard și s-a răsturnat. Șoferul a fost rănit ușor. A fost preluat de o ambulanță pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Polițiștii rutieri vor stabili cauza. 

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 7, pe tronsonul Pitești – Găești, pe raza comunei argeșene Leordeni.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

Potrivit primelor informații oferite de Poliția Argeș, o mașină s-a răsturnat. O persoană este rănită. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3