New Profesional Consult 930 x 122

arsuri

ACUM, ÎN ARGEȘ: BĂRBAT CU ARSURI, ATACURI DE PANICĂ

Acum, în Argeș: Bărbat cu arsuri, atacuri de panică. Au izbucnit din nou incendii de vegetație uscată în mai multe localități argeșene. Pe lângă pagubele materiale produse, sunt și persoane care au nevoie de îngrijiri medicale.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Un bărbat de 88 de ani, din satul Bunești (comuna Mălureni), a suferit arsuri pe față și un atac de panică. A fost preluat de un echipaj medical.

Și o femeie de 53 de ani din comuna Valea Iașului a suferit un atac de panică. A fost preluată de un echipaj cu ambulanță SMURD și transportată la spital.

Citiți și: Încă un accident! Un mastodont și un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în Argeș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează că, la această oră, sunt incendii de vegetație uscată și în Ciofrangeni, Albota, Ungheni și Tigveni.

ePitești a atras atenția că este o chestiune de timp până când, scăpate de sub control de autorități în lipsa amenzilor, incendiile de vegetație uscată vor face și victime.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90