evaluarea națională

ACUM, ÎNCEPE EVALUAREA NAŢIONALĂ

Elevii trăiesc mari emoţii, fiindcă în scurt timp începe examenul de evaluare naţională.  Contextul în care se desfăşoară examinarea este unul care pune o presiune şi mai mare pe şcolari.

Citiți și: Încep înscrierile la examenele de Evaluare Naţională

Până să intre, astăzi, la proba de limba şi literatura română, elevii vor fi supuşi triajului epidemiologic (la unele şcoli, acest proces a început deja), unde li se va măsura temperatura, de până la patru ori dacă valoarea indicată de aparat este mai mare de 37,3 grade.

Pe parcursul examenului, elevii vor purta măşti de protecţie.

Citiți și: MEDII DE 10 ÎN ARGEŞ LA EVALUAREA NAŢIONALĂ. UNDE S-AU OBŢINUT

În plus, în ultimele zile şi inclusiv în această dimineaţă au fost semnalate în mediul online o mulţime de subiecte despre care cei care le-au publicat spun că sunt cele care se vor da la examen. În realitate, sunt subiecte false care induc în eroare şi pot determina pierderea concentrării candidaţilor

Elevii intră în examen la ora 9 şi au la dispoziţie două ore pentru a termina lucrarea. A doua probă are loc miercuri, 17 iunie, la matematică.

Rezultatele se afișează pe 22 iunie, iar a doua zi elevii depune contestații.

(Foto: Descriptiv)

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441