930×122 CAPRA 5

evaluarea națională

ACUM, ÎNCEPE EVALUAREA NAŢIONALĂ

Elevii trăiesc mari emoţii, fiindcă în scurt timp începe examenul de evaluare naţională.  Contextul în care se desfăşoară examinarea este unul care pune o presiune şi mai mare pe şcolari.

Citiți și: Argeș. Mai multe medii de 10 la Evaluarea Națională, după contestații

Până să intre, astăzi, la proba de limba şi literatura română, elevii vor fi supuşi triajului epidemiologic (la unele şcoli, acest proces a început deja), unde li se va măsura temperatura, de până la patru ori dacă valoarea indicată de aparat este mai mare de 37,3 grade.

Pe parcursul examenului, elevii vor purta măşti de protecţie.

Citiți și: Argeș – Evaluare Națională: 155 de absenți de la proba la Matematică

În plus, în ultimele zile şi inclusiv în această dimineaţă au fost semnalate în mediul online o mulţime de subiecte despre care cei care le-au publicat spun că sunt cele care se vor da la examen. În realitate, sunt subiecte false care induc în eroare şi pot determina pierderea concentrării candidaţilor

Elevii intră în examen la ora 9 şi au la dispoziţie două ore pentru a termina lucrarea. A doua probă are loc miercuri, 17 iunie, la matematică.

Rezultatele se afișează pe 22 iunie, iar a doua zi elevii depune contestații.

(Foto: Descriptiv)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90