930 x122 grota rece

amânare

Examen amânat din nou din cauza grevei

Examen amânat din nou din cauza grevei

Citiți și: Decizie majoră pentru elevi, în acest an școlar!

Evaluarea Națională pentru clasa a VI-a a fost amânată din nou. Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației printr-o informare de presă.

Potrivit sursei citate, Evaluarea națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 12 iunie – la Limbă și comunicare, respectiv 13 iunie – la Matematică și științe ale naturii.

Citiți și: Obligație pentru toate școlile! Ce se întâmplă cu bursele elevilor

Ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2022 – 2023 a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial, mai transmite ministerul.

Reamintim că este pentru a doua oră când calendarul Evaluării Naționale pentru clasa a VI-a este amânat. După prima amânare, examenele fuseseră programate pe 30 mai (limba română), respectiv 31 mai (științele naturii).

Între timp, greva profesorilor continuă după negocieri eșuate purtate între Guvern și sindicaliști. Astăzi este a doua săptămână de când este grevă generală în școli.

În zilele următoare se anunță manifestații de protest ale angajaților din învățământ în mai multe orașe ale țării.

Pe 31 mai este anunțat un marș al profesorilor și în municipiul Pitești.

Cadrele didactice vor organiza un miting și un marș de protest de la Inspectoratul Școlar Județean Argeș, până în Piața Vasile Milea din municipiu.

Subiectul pe larg, AICI – Pitești. Le-a ajuns „cuțitul la os”! Va fi protest!

Foto principal: descriptiv/ Sursă: edu.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90