SMART KIDS 930X122

meteorologie

ACUM: VREME EXTREMĂ ÎN ARGEȘ

Acum: Vreme extremă în Argeș. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în această dimineață, la ora 7, ningea la toate stațiile meteo din județul Argeș. Temperaturile sunt negative: Pitești -2,6 grade, Mioveni -2 grade, Curtea de Argeș -3,7, Câmpulung Muscel -5, Dedulești-Morărești -3,6 și Stolnici -2,6 grade.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Cel mai frig este în zona montană înaltă a județului. La peste 2.000 de metri altitudine, la ora 7 se înregistrau -9,7 grade Celsius.

Temperaturile din această perioadă sunt cu peste 10 grade sub media climatologică obișnuită și continuă să ningă.

Citiți și: România, lovită de ciclonul ninsorilor masive!

„Sunt fenomene extreme, pe fondul instabilităţii climatice. Din anul 1985 nu am mai avut asemenea manifestări ale vremii, iar atunci a fost doar un martie rece, fără zăpezi.

Cam până duminică mai ţine această vreme, după care temperaturile vor începe să reintre în normal. Estimez că undeva la jumătatea lunii aprilie temperaturile vor fi în registrul termic obișnuit.”, precizează pentru publicația noastră meteorologul Radu Filoteu, fost şef al Staţiei Meteo Piteşti.

Amintim că Argeșul se află sub cod galben și cod portocaliu de vreme rea (subiectul pe larg, AICI). (Foto: Pitești, în urmă cu câteva minute) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3