930 x122 grota rece

apa canal

A FOST ADOPTAT PROIECTUL DE DEZVOLTARE CARE VA MĂRI TARIFELE LA APĂ PENTRU PITEȘTENI

Proiectul de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de ap și ap uzat din județul Argeș, în perioada 2014-2020” precum și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului a ajuns iar în CL Pitești, după ce. în ședința de săptămâna trecută a fost retras ca urmare obiecțiilor ridicate de consilierii PNL – USR PLUS cu privire la costurile pe care le-ar genera acest proiect (potrivit unor calcule avansate în ședința precedentă, în 4 ani ar duce la o creștere substanțială a tarifelor suportate de piteșteni, cu 50-70%).

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

 După lungi discuții, cu păreri pro și contra viitoarei investiții,  (una considerată benefică pentru Pitești, dar pusă în cârca piteștenilor , partea de cofinanțare a Municipalității  urmând a fi suportată de consumatorul final),  proiectul a fost ADOPTAT (VIDEO):

 

Citiți și: Pitești: Pregătiți-vă din timp! Se oprește apa!

Este vorba despre un proiect care vizează mai multe localități din Argeș, cu o valoare totală de aproape 120 de milioane de euro, investițiile din Pitești urmând să se ridice la aproape 90 de milioane de euro, fără TVA, contribuția municipiului la acest proiect finanțat cu bani europeni urmând a fi de 1,7 milioane de euro, fără TVA.

 Știre în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Bravo domnule Gentea, un început de mandat promițător . Cum e posibil sa măriți prețul, in condițiile in care Argeșul are cel mai mare preț pe mc de apa si canal?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90