930×122 CAPRA 5

diriginte de șantier

A FOST DESEMNAT DIRIGINTELE DE ȘANTIER PENTRU REABILITAREA PIEȚEI PRIMĂRIEI

PFA Georgescu M. Cristian Ion (cu sediul pe strada Calea Bascovului din Pitești) se va ocupa de serviciile de dirigenție pentru reabilitarea Pieței Primăriei.

Citiți și: Reparații majore pentru un drum vital din Argeș!

PFA-ul a fost contractat de municipalitate în urma unei proceduri de achiziție publică.

Costul acestor servicii este de 36.000 de lei (echivalentul a 7.540,21 de euro).

Citiți și: Pitești. Astăzi s-a scris istorie la Spitalul de Pediatrie. Este vis!

Amintim că la sfârșitul verii a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru noua reabilitare a Pieței Primăriei Pitești.

Lucrările vor fi realizate de asocierea S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L. (lider de asociere), S.C. Delta Termo Construct 1999 S.R.L. (asociat 1), S.C. Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L. (asociat 2), S.C. Modvest Construct 2000 S.R.L. (asociat 3), S.C. Energo Prest Company S.R.L. (subcontractant) și S.C. Rocip Instal S.R.L. (subcontractant).

Piața Primăriei va fi iar reabilitată la doar 12 ani după precedenta modernizare. Amintim că noua reabilitare a fost votată cot la cot de consilierii PSD, ALDE și ai așa-zisei opoziții politice din Pitești (PNL, PMP).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3