NOR CURIER 930X122

actiune

ACŢIUNE DE AMPLOARE ÎN PITEŞTI

Acţiune de amploare în Piteşti. Locatarii din mai multe zone ale Piteştiului au sesizat în ultima vreme Primăriei faptul că unii arbori pot face mari probleme în cazul unor furtuni.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Fie coronamentul este prea mare şi ajunge spre balcoane şi geamuri, fie unii arbori sunt bătrâni şi se pot prăbuşi, ceea ce ar putea duce la pierderi de vieţi omeneşti, răniţi şi pagube materiale. Autorităţile locale au decis să ia măsuri, mai ales că sunt înregistrate peste 200 de solicitări de toaletare sau tăiere a arborilor.

Astfel, anunţă reprezentanţii Primăriei, acţiunea de toaletare a arborilor din Piteşti va începe la data de 1 noiembrie. Este data la care începe, conform specialiştilor, perioada de repaos vegetativ, iar arborii nu au de suferit din cauza intervenţiilor.

Citiți și: Sancțiuni aspre pe Autostradă! Amenzile sunt usturătoare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90