Donaris 930 x 122

ani

ADIO, PRIMĂRIE! ÎNCĂ UN EDIL DIN ARGEȘ ÎȘI PIERDE MANDATUL

Prefectura Argeş a primit, în sfârşit, adresa Agenţiei Naţionale de Integritate prin care se comunică faptul că primarul comunei Uda, Florin Maria, a fost declarat incompatibil de instanţa supremă.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Pe cale de consecinţă, în zilele următoare prefectul Mihai Oprescu va emite un ordin de încetare înainte de termen a mandatului edilului.

ANI a constatat că primarul s-a aflat în incompatibilitate deoarece în timpul exercitării mandatului de primar a deţinut şi calitatea de administrator la o firmă a familiei și pe cea de comerciant, pe persoană fizică.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Este al şaptelea primar din Argeş, dintr-un total de 102, care îşi va pierde mandatul înainte de termenul prevăzut de lege (patru ani). În aceeași situație se află alţi doi edili care au pierdut procesele în instanţă cu ANI (din Vultureşti şi Căteasca) și încă patru condamnaţi în dosare de corupţie (din Câmpulung Muscel, Stâlpeni, Budeasa şi Albeştii de Muscel).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90