Kaia 930 x 120

bradu

ALTE DOUĂ STRĂZI DIN BRADU VOR FI ASFALTATE

Multe dintre proiectele de investiţii planificate de către administraţia publică locală din comuna Bradu pentru anul acesta au fost deja finalizate.

Citiți și: Mai ceva ca la oraș! Primarul Dan Stroe a făcut un anunț de zile mari

Pe strada Primăverii II, au fost încheiate lucrările de asfaltare și canalizare. La fel și pe strada Liliacului, unde s-a executat inclusiv introducerea rețelei de canalizare pluvială. Introducerea rețelei de gaze pe strada Valea Geamăna și extinderea rețelei de apă potabilă pe strada Tineretului, precum și reamenajarea mai multor poduri și podețe pentru a prelua un debit mai mare de apă – pe străzile Buna Vestire, Mușcatelor, Valea Geamăna, Rafinăriei – sunt alte câteva dintre obiectivele realizate în ultimele luni în Bradu. Acestora li se adaugă, printre altele, finalizarea asfaltării străzii  Primăverii V, cu parcarea care este amenajată peste canalul colector al apelor pluviale din spatele Târgului săptămânal.

O serie de alte proiecte sunt în curs de execuție, iar alte câteva lucrări edilitare sunt pe punctul de a demara.

Citiți și: Imagini spectaculoase de la Bradu: Evenimentul care uimește România

„Am încheiat contractele pentru asfaltarea străzilor Paltinului și Smeurei. Interesul nostru este să terminăm cât mai repede, însă trebuie precizat că pe strada Paltinului o să începem cu lucrarea de introducere a canalizării pluviale și cred că asfaltarea va veni la începutul anului viitor (după compactare), când ne va permite vremea să lucrăm”, a explicat, pentru ePitești.ro, Dan Stroe, Primarul Comunei Bradu (foto).

 

Foto descriptiv: fagarasultau.ro

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3