930×122 CAPRA 5

piata primariei

ALȚI BANI, ALTĂ DISTRACȚIE! SCHIMBARE ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Conducerea municipalității a decis ca Piața Primăriei Pitești să fie renovată. “Având în vedere și numeroasele sesizări venite din partea cetățenilor, s-a luat în calcul reabilitarea integrală a acestei zone.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

În această perioadă vor fi analizate soluțiile cele mai bune, astfel încât varianta desemnată de specialiști să fie una viabilă și rezistentă din punct de vedere tehnic.”, informează Primăria.

Rămâne de văzut în ce fel va fi schimbată Piața, cât vor costa lucrările și care vor fi termenele de execuție.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Amenajarea cu plăci din granit din Piața Primăriei a fost făcută în urmă cu mai bine de 10 ani, mai exact în 2007, pe bani, nu puțini, de la bugetul local. Din cauza lucrărilor sau a materialelor de proastă calitate, o parte dintre plăci au cedat și s-au spart chiar în perioada de garanție.

De-a lungul timpului, fie pe banii constructorului, fie, ulterior expirării termenului de garanție, pe banii piteștenilor, plăcile sparte au fost înlocuite. Degeaba. Altele s-au spart ori s-au fisurat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3