NOR CURIER 930X122

ani

ANI: ALES LOCAL DIN ARGEȘ, ÎN CONFLICT DE INTERESE

ANI: Ales local din Argeș, în conflict de interese. Un consilier local din comuna argeșeană Oarja, Florin Radu (PSD), a fost găsit de Agenția Națională de Integritate (ANI) în conflict de interese administrativ.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Potrivit ANI, acesta „a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local privind aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al comunei Oarja, în urma căreia a fost încheiat contractul de achiziție publică având ca obiect livrarea de lemn de foc între Școala Gimnazială ”D.Rădulescu” Oarja și S.C. Florimar Forest Activ S.R.L., societate comercială la care soția persoanei evaluate deține calitatea de unic asociat și funcția de administrator.”

Consilierul are dreptul legal să conteste în instanța de judecată concluzia Agenției Naționale de Integritate. În cazul în care instanța va hotărî că raportul ANI se confirmă, atunci Florin Radu își va pierde mandatul de consilier local.

Citiți și: Argeș. Au mers cu bicicletele pe lacul înghețat și au căzut în apă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3