930 x122 grota rece

impozite

ANUNȚ DE MAXIM INTERES PENTRU LOCUITORII DIN MIOVENI. E ULTIMA ZI

Anunț de maxim interes pentru locuitorii din Mioveni. E ultima zi.

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Locuitorii orașului Mioveni care încă nu şi-au achitat impozitele și taxele locale mai au timp să o facă până luni, 1 octombrie 2018, ultima zi de plată fără majorări de întârziere.

Potrivit Codului Fiscal, cele două termene de scadenţă pentru impozitele locale sunt 31 martie şi 30 septembrie. La primul termen au fost oferite şi bonificaţii, iar cel de-al doilea se prelungeşte automat până luni, 1 octombrie 2018, pentru că 30 septembrie pică într-o zi nelucrătoare.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

După această dată, se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună, până la data plăţii.

Programul de încasări la ghişeele casieriilor Serviciului de Impozite şi Taxe  al Primărie Mioveni este următorul: luni și miercuri între orele 8-16, marți și joi 8-17 și vineri între 8 și 14.

Reamintim că plata impozitelor se poate face şi cu cardul bancar, la adresa www.ghiseul.ro – secţiunea Primăria oraşului Mioveni. Pentru plăţile făcute cu cardul prin intermediul ghişeului virtual de plăţi contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90