Donaris 930 x 122

publitrans

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU CĂLĂTORII PUBLITRANS

Anunț important pentru călătorii Publitrans. Traseul mai multor linii de transport public în comun din Pitești va fi deviat duminică, 22 septembrie 2019, în intervalul orar 8-13.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Măsura a fost luată în contextul în care în acest interval de timp va fi marcat evenimentul „Ziua fără mașini” (parte a Săptămânii Europene a Mobilității), când va fi închisă traficului auto porțiunea din bulevardul Republicii cuprinsă între „Casa Cărţii” și Teatrul „Alexandru Davila”.

Astfel, conform Primăriei Pitești, vor fi afectate următoarele linii de transport ale autobuzelor Publitrans:

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

– liniile de transport 2, 7B, 8 şi 19 vor fi deviate de la intersecţia C.A. Rosetti – bulevardul Republicii (intersecţia RENEL) pe strada Maior Gheorghe Şonţu – bulevardul I.C. Brătianu, strada Maternităţii, cu staţii de îmbarcare/debarcare în zona pasajului „Magnolia” și la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu” (fostul liceu Miu);

– staţia de îmbarcare pentru linia Centru – cimitirul „Sf. Gheorghe” va fi situată la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”, pentru cursele cu plecare din Centru la orele 10, 11 și 12;

– linia 13B pe sensul Războieni – Găvana III va fi deviată pe strada Exerciţiu, strada Smeurei, bulevardul Nicolae Bălcescu, cu staţia centrală de coborâre – staţia REGAT, care deserveşte în prezent liniile 5 şi 13.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90